Waarom deze vrolijke en kleurrijke webshop?
Hartjes, stipjes, geschreven lettertype en in zwart/wit. Ik vind het ook allemaal leuk. Maar ik miste de stijl die je kunt geven aan een jongen, man of stoere vrouw. Of gewoon net even anders dan sierlijke en lieflijke uitstraling. Dus ik ben een eigen kaartenlijn gestart: strak, harde kleuren en aan beide kanten te gebruiken.
Ommekeer, anders dan anders…Maar dat was de start!

Als je zegt grafisch vormgever, zeg je creativiteit. Ik had nog meer ideeën. En daarbij kocht ik inpakkers in die erbij pasten of net zo kleurrijk waren. Een klein assortiment is gestart. Via social media probeerde ik dat onder de aandacht te brengen. Ik kreeg veel positieve reacties, enthousiaste volgers en relaties om mij heen. Waarbij de laatsten opperden dat ik een webshop moest gaan beginnen.

Dat vond ik nog een beste stap, omdat het natuurlijk veel tijd kost. Maar gezien de enthousiastelingen om mij heen, ben ik dit gestart. En zie nu hier: een prachtige webshop met kleurrijke inpakkers.

Naast het merk ‘ommekeer’ (beide zijden te gebruiken), ben ik ook gestart met inpakkers met een patroon. Ik ben zelf gek van patronen en dat weten mensen die mij kennen. Deze lijn breng ik uit onder mijn eigen bedrijfsnaam ‘buro & co’.

Blijf vooral de site in de gaten houden, want er komen steeds meer vrolijke en creatieve inpakkers bij.

Én word jij ook zo blij van mijn producten & heb je er al iemand mee ‘ingepakt’. Deel je mening met mij! Ook kritiek is welkom. Wie weet kan ik je dan op een andere manier verrassen.

Creatieve groet,

Corine